UEFA FIFA 2012 Beoordeling

In plaats van het plegen van het spel om een miljoen schijven en proberen te overtuigen ons allen dit jaar de toename is de sprong te wagen waard is, waarom stop je een kleinere, goedkopere download? Terwijl de jaarlijkse sportieve EA’s kolossen zeker niet verdwijnen in de ether gewoon nog niet, hun tweejaarlijkse toernooi tie-in’s zou wel eens.

Met UEFA Euro 2012, een snelle en eenvoudige XBLA / PSN gedownload betekent dat u kunt het via de kleverige vingers FIFA 12 schijf, toegankelijk via de menubalk. Geen constante CD wisselen of ploffend door Gamestation om uw verouderde sportwedstrijd in te ruilen voor Skittles en teennagel knipsels. Het is heerlijk handig – een slimme precedent en veelbelovende toe-duik in de toekomst zwembad.

Dat is tot je beseffen hoe ondiep het zwembad is.

INHOUD ONVOLLEDIG
EA heeft snijd de prijs, maar het is ook gesneden content. Voor een, is de gameplay niet is aangeraakt. Het zou hetzelfde zijn briljante FIFA dat we een monster 9,3 toegekend aan, met tactische verdedigen, unieke persoonlijkheden en de veelgeprezen Impact Engine, maar het is FIFA allemaal hetzelfde. Als u bracht de afgelopen zeven maanden samen, kon het allemaal beginnen met een beetje oude koek, een beetje snel te voelen.

Zelfs niet goed gedragen niggles zijn gladgestreken. Bijvoorbeeld, voor inworpen spelers die nog onhandig scheenbeen de bal weg voordat neer als een peuter om te pootje op zijn schaduw, en af en toe ledematen bocht en splice aan de ontwikkelaars te herinneren zij niet onder de knie natuurkunde gewoon nog niet.

Het is minder een uitbreiding, meer van een reskin, acht nieuwe stadions, 53 teams en een laag verf het selling point. Er is weinig leven na het laatste fluit blaast, vooral als je al je eigen internationale toernooien te maken in FIFA 12. Dit is een verwennerij, met drie nieuwe modi niet genoeg om de prijs te rechtvaardigen.

De headliner is, uiteraard, de officiële licentie toernooi zelf, compleet met gebrandmerkt hoo-ha en gesponsorde praal. De groepen zijn allemaal ingesteld en squads bevatten alle de echte wereld spelers op weg naar Polen en Oekraïne, wat betekent dat u kunt precies de actie spiegelen in de diepste, donkerste Europa.

Advertisements

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s